Knivholt Bilaug

Helles nemme Honningkage

Honningkage (hel bradepande)

-o-

 

Du skal bruge

  • 250 gram brun farin3 æg
  • 250 gram margarine eller smør
  • 450 gram honning
  • 500 gram mel
  • 2 kopper kærnemælk
  • 1 brev brun bagepulver

Sådan gør du:

Farin og æg piskes luftigt, blandes med fedtstof og honning, herefter vendes mel med bagepulver og kærnemælk skiftevis i dejen, samtidig med at der røres let.

Bages ca. 25 min ved 200 grader
Er god som den er, skåret ud i tilpas stykker – ellers kan den deles og lægge den sammen med smørcreme –
eller evt. glasur på toppen.

Skriv eller ring til os

Har du fået en sværm i din baghave? 
Ring til vores Formand Alice Nielsen, så rykker vi hurtigt ud!

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at skrive til os herunder.

Knivholt Bilaug

Hjørringvej 180 
9900 Frederikshavn
CVR: 36611723